Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Stay with Pride!

Teksti: Clarion Hotels

Clarion-hotelleilla on ilo ja kunnia toimia Helsinki Priden pääyhteistyökumppanina – luvassa on monenlaisia tapahtumia ja varmasti mieliin jäävä setti kulkueessa. Mutta miksi hotelliketju ottaa kantaa sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen puolesta?

Sekä Jätkäsaaren Clarion Hotel Helsinki että Aviapoliksen Clarion Hotel Helsinki Airport täyttyvät tällä viikolla tapahtumista, väreistä ja juhlatunnelmasta. Yhteistyökumppanuus Priden kanssa on meille kuitenkin paljon muutakin kuin sateenkaarilipun kiskomista salkoon viikoksi vuodessa.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistäminen on tärkeä osa koko Clarion-ketjun arvoja. Tavoitteenamme on, että kaikki Clarionissa vierailevat ja töissä olevat tuntevat olonsa hyväksytyiksi ja arvostetuiksi omina itsenään. Tavoite saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta työpaikoilla on yhä tekemistä erilaisuuden tunnustamisessa ja kääntämisessä voimavaraksi.

Clarion valittiin Ruotsissa vuoden 2016 LGBTQ-ystävällisimmäksi työpaikaksi, eli tasa-arvoisimmaksi työnantajaksi seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä kohtaan. Haluamme myös Suomessa olla tunnettu työpaikkana, jossa jokainen saa olla oma itsensä.

Suomen ensimmäiset Clarion-hotellit aloittivat työn tasa-arvon ja monimuotoisuuden puolesta jo ennen hotellien avautumista kesän 2016 Pridessä. Työ jatkui näkyvästi maaliskuussa 2017, kun Jätkäsaaren Clarion Hotel Helsinki puettiin sateenkaarivaloihin tasa-arvoisen avioliittolain kunniaksi. Tänä vuonna Pride näkyy molemmissa hotelleissa – ja tietysti Clarion näkyy myös kulkueessa! Luvassa on Clarionin oma rekka, jonka kyydissä matkustavat huikea ilmapallotaiteilija ja DJ.

Hotelliketjuna olemme toimineet jo vuosia tiiviissä yhteistyössä eri Pohjoismaiden Pride-tapahtumien kanssa. Tänä vuonna Clarion on mukana Helsingin lisäksi Oslon, Kööpenhaminan, Tukholman ja Göteborgin Pride-tapahtumissa. Mutta parhaat bileet pidetään varmasti Helsingissä, vai mitä? 😉

Näin Pride näkyy Clarioneissa – tervetuloa mukaan!

  • Clarion Hotel Helsinki kutsuu kaikki viettämään iloista afterworkia kaikissa sateenkaaren väreissä Living Room Bar & Terrace -baariin torstaina 29.6.2017 klo 16 alkaen.
  • Pride järjestää perjantaina 30.6. Clarion Hotel Helsingissä kaikille avoimen keskustelutilaisuuden, jonka teema on ”Freedom and responsibility”.
  • Perjantaina 30.6.2017 Clarion Hotel Helsingissä järjestetään Priden juhlat itämaisella teemalla: ”1000 & 1 Nights Party”.
  • Clarion Hotel Helsinki Airportissa vietetään sateenkaariteemaista koko perheen brunssia lauantaina 1.7. klo 12–14.
  • Clarion-hotellit osallistuvat Pride-kulkueeseen lauantaina 1.7.2017 ilmapallotaiteilijan ja DJ:n kanssa.
  • Molemmissa Suomen Clarion-hotelleissa on tarjolla Pride-henkisiä cocktaileja koko Pride-viikon ajan.

Upeaa Pride-viikkoa kaikilta clarionlaisilta! <3

Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2, Helsinki
Clarion Hotel Helsinki Airport, Karhumäentie 5, Vantaa