Helsinki Pride on kasvanut viime vuosina valtavasti ja se järjestetään suurilta osin vapaaehtoisvoimin. Parin viime vuoden aikana kulkueen ja Puistojuhlan osallistujamäärä on lähes kolminkertaistunut. Kiitos siitä teille kaikille kävijoille!

Luonnollisesti osallistujamäärän kasvaessa myös kulut kasvavat. Puiston on oltava isompi. Järjestyksenvalvojia tarvitaan tuplamäärä. Saniteettitiloja tarvitaan enemmän.

Sinun tuellasi voimme esimerkiksi edelleen pitää Puistojuhlan maksuttomana ja viihtyisänä kaikille! Miten voit auttaa?

  1. Hauska tapa tukea Helsinki Pridea on käydä järjestämissämme bileissä. Pride-viikon aikana järjestämme bileitä kuten Naistenbileet ja Päätösbileet – tule juhlimaan kanssamme!
  2. Mitä sateenkaarevaa pukea päälle? Hanki itsellesi upea t-paita tai kangaskassi Pride Info & Shopista Pride-viikon aikana! Verkkokauppaan tuotteet saapuvat lähempänä viikkoa 🙂
  3. Tehokas tapa tukea on liittyä HeSetan jäseneksi tai tehdä lahjoitus Pridelle verkkokaupassamme  
  4. Tule Pride-talkoolaiseksi! Tarvitsemme vapaaehtoisia moniin erilaisiin tehtäviin Pride-viikon aikana. Ilman talkoolaisia ei ole Pride-viikon tapahtumia!
  5. Lahjoita keräyslippaaseen! Viikon aikana tapahtumissa pyörii useampi varainkerääjä keräyslippaan kanssa. Muutama kolikkokin riittää! Pienistä puroista syntyy iso joki!

KIITOS TUESTANNE!

PRIDE-KAUPPA

Ryhdy
vapaaehtoiseksi

Liity HeSetaan

Liity vapaaehtoiseksi

Täytä lomake, niin otamme yhteyttä sinuun pikimmiten