Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Nuorten Pride House Nuorten Pride -viikon keskiössä!

Helsinki Pride-viikko lähti käyntiin Nuorten Pride Housessa Värkkäämön kädentaitopajojen ja rennon hengailun merkeissä. Maanantaina talossa kävi jo kova kuhina, vietimme avajaisia ja Happi Pride-tila oli ajoittain aivan täynnä. Tunnelma oli kuitenkin koko ajan leppoisa, vaikka välillä volyymi hipoi kattoa.

Nuorten Pride House on toiminut paikkana, jonne on voinut tulla ihan vain fiilistelemään letkeää tunnelmaa, tekemään kulkuerekvisiittaa tai pelaamaan vaikka korttia. Kaikista keskeisin asia Nuorten Pride Housessa on ollut hyvä ja leppoisa fiilis! Meno on ollut vapaata ja rentoa. Rentouden ansiosta on ollut helppo tutustua toisiinsa ja ihan vain keskustella keskenään.

Nuorten Pride –viikkon kohokohtiin on kuulunut mm. Grilling & Chilling –ilta Kontulan nuorisotalolla ja Piknik Suomenlinnassa, joka oli täysi succée! Kaikilla vaikutti olevan hauskaa: oli kynsien lakkaamista, kasvomaalia, saippuakuplia ja korttipelejä ja kaikille löytyi jotakin tekemistä. Kaikista tärkein oli hyvä fiilis! Unohtumattomia hetkiä tarjosi myös Lola Vanillan drag-työpaja, jossa upeat drag-persoonat pääsivät vauhtiin!

Mustathan lauantaina nuorten Päätösbileet Nuorten Pride Housessa klo. 18.00-22.00! Luvassa mm. livemusaa, danceokea ja glittertatuointeja! Bileet ovat päihteettömät. Yläikäraja 25 v.

Nuorten Pride House: Sörnäisten rantatie 31.

Kirjoittajat ovat Nuorten Priden nuoria

Ohessa kuvia Nuorten pridesta