Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Helsinki Pride 2019 teema on Liike / Movement

Stonewallin tapahtumien 50-vuotisjuhlavuonna haluamme Liike-teeman kautta kunnioittaa juuriamme ja lisätä tietoa ihmisoikeusliikkeen historiasta.

Haluamme myös herättää keskustelua liikkeen nykytilasta ja tulevaisuudesta: miten meidän tulee liikkeenä kehittyä, jotta pystymme vastaamaan niin nykyisiin kuin tulevaisuuden haasteisiin?

Helsinki Pride ohjelmahaku on avoinna 31.3 asti

Toivomme, että vuoden 2019 teema Liike näkyy mahdollisimman monessa Pride-viikon tapahtumassa. Voit vapaasti tulkita teemaa joko kirjaimellisesti, luovasti tai jotain siltä väliltä! Mitä se voisi tarkoittaa juuri sinun tapahtumassasi?

Toivomme Helsinki Pride -viikon ohjelmistoon sekä keskusteluihin avauksia erityisesti ihmisiltä, ryhmiltä ja  organisaatioilta, jotka ovat ovat kokeneet jääneensä liikkeen ulkopuolelle tai siinä näkymättömiksi tai jotka kokevat, että aika liittyä mukaan on juuri nyt.

Haluamme vahvistaa dialogia niin läheisten ihmisten, eri yhteisöjen kuin eri organisaatioiden ja viranomaisten välillä.

Kehitymme ja kuljemme eteenpäin. Tiedämme mistä tulemme, missä olemme ja mihin olemme menossa. Olemme osa liikettä  – olemme pysäyttämättömiä.

Join the Movement!

Helsinki Pride 2019 järjestetään 24. – 30.6. Helsinki Pride -viikon järjestää ihmisoikeusjärjestö HeSeta (huhtikuusta lähtien nimeltään Helsinki Pride -yhteisö).

Hae mukaan Helsinki Pride 2019 viralliseen ohjelmistoon lukemalla hakuohjeet ja täyttämällä hakulomakkeemme 31.3 mennessä.