Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Etsimme harjoitteluun sinua visuaalisen alan opiskelija!

 

Helsinki Pride on Suomen suurin, tärkein ja värikkäin kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma.  Pride -viikon tapahtumiin osallistuu yli 100 000 ihmistä 100 tapahtumassa. Hae nyt harjoitteluun vuoden 2019 työryhmään!  

Meillä pääset kehittämään osaamistasi monipuolisesti, ja kättesi jäljet ovat näkyvä osa vuoden 2019 Pridea. Työtehtäviisi kuuluu Helsinki Priden visuaaliseen tuotantoon liittyviä tehtäviä, kuten markkinointimateriaalien toteuttamista sosiaaliseen mediaan, verkkoon ja printtiin graafisen ohjeistuksemme pohjalta. Valo- ja videokuvaustaito sekä kokemus videoiden editoinnista ovat ehdoton plussa! Tehtävää muokataan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Työskentelet osana mukavaa tiimiä, jossa on kaksi työntekijää, useita vapaaehtoisia ja toisinaan myös kolme koiraa. Työpisteesi sijaitsee Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa, mutta myös osittainen etätyöskentely on mahdollista.

Työssäsi tarvitset seuraavia ohjelmia: Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator, Premiere ja Microsoft Office.

Harjoittelu sopii esimerkiksi mediapalvelujen toteuttajaksi, visuaaliseksi tuottajaksi tai graafiseksi suunnittelijaksi opiskelevalle. Opintoalaa tärkeämpää on kuitenkin visuaalinen hahmotuskyky, Adoben ohjelmistojen hyvä hallinta ja positiivinen, toimeen tarttuva asenne.

Harjoittelujaksosi ajoittuu tammi-heinäkuulle 2019. Harjoittelun tarkka ajankohta ja viikoittaiset työtunnit ovat kuitenkin sovittavissa. Harjoittelu on kokopäiväistä 1.4–30.6. ja muina kuukausina osa-aikaista.

Mikäli innostuit, ota yhteyttä [email protected] 14.01.2019 mennessä ja kerro vapaamuotoisesti osaamisestasi, kiinnostuksen kohteistasi sekä harjoittelusi pituudesta ja ajankohdasta. Jos sinulla on näytteitä aiemmista töistä, katsomme niitä mielellämme!

Täältä voit lukea vuoden 2018 harjoittelijoiden Julian ja Mira-Miisan kokemuksia harjoittelusta.

Tervetuloa mukaan, kuulemisiin pian!

Terveisin,

Anja, Minna & tiimi